Ga naar hoofdinhoud

Softwareplatform voor industriële automatisering

Koning & Hartman intro-duceert iQ Works, een oplossing op het gebied van engineering, ontwikkeling en efficiënt onderhoud van geavanceerde productie-lijnen tijdens de gehele levenscyclus. Een pre voor engineers is de totaal geïntegreerde softwaresuite die het volledige aanbod aan automatiseringsplatformen bedient, resulterend in structuur en een verhoogde productiviteit.

De geïntegreerde softwaresuite omvat PLC’s, HMI’s, servo-/motion systemen en in de toekomst frequentieregelaars, robots en CNC-systemen. Behalve een volledig overzicht van het softwareproject en de parameters biedt iQ Works programmering, configuratie, simulatie en onderhoud in één omgeving voor het volledige producten- en technologieportfolio van Mitsubishi Electric.

De software geeft een grafische weergave van het project en loodst de gebruiker intuïtief door het programmeerproces waarbij meteen de structuur wordt aangebracht die later van belang is bij het onderhoud en documen-teren. De suite is geschikt voor de engineering van ieder project, van de meest eenvoudige applicatie tot een geavanceerd automatiseringssysteem.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven