Ga naar hoofdinhoud

Software oplossing voor remote monitoring

Het nieuwe Netbiter Argos 3.0 datacenter en server van Intellicom (vertegenwoor-digd door Duranmatic) biedt meer en vrij toepasbare functies aan, zodat de gebruiker snel (en zonder programmeerkennis) een bruikbare weergave maakt met grafische dashboard-onderdelen.

De NetBiter EC150 en EC220 zijn kleine robuuste ‘remote units’ met digitale en analoge I/O’s. De ingebouwde GSM/GPRS modem communiceert auto-matisch met het online web portal voor de Netbiter wanneer de voeding wordt aangesloten.

Het apparaat toont de meest recente waarden van de aangesloten I/O op de EC unit. De web portal biedt een veilige bidirectionele communicatie met afgelegen locaties zonder de gebruikelijke problemen omtrent GPRS-in-stellingen, SIM-kaarten en IT-netwerktechnologie. Alleen een data abonnement met een lokale provider is benodigd.

De server kan I/O signalen lezen en schrijven, alarmering via email / SMS naar bepaalde ontvangers uitsturen,datalogging, trending en rapportage verzorgen en locaties en hun status op een landkaart bekijken .

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven