Ga naar hoofdinhoud

Software corrigeert meetwaarden

Hottinger Baldwin Mess-technik (HBM) heeft versie 2.0 van de nCode GlyphXE analysesoftware gelanceerd. Deze software is geschikt voor de analyse en beoorde-ling van grote hoeveelheden test- en meetgegevens. De nieuwe versie biedt meer mogelijkheden voor de visualisatie van meetdata, maar er is ook een nieuwe softwaremodule ontwikkeld die automatisch onregelmatigheden in de meetdata corrigeert.

nCode GlyphXE is ontwikkeld voor de verwerking en analyse van grote hoeveelheden data, die worden verzameld met complexe test- en meet-apparatuur. Met de software kunnen gegevens worden verwerkt, die afkomstig zijn van diverse data-acquisitie software, zoals MTS RPC3, Diadem, Excel, Matlab of Catman.

Dankzij de intuïtieve grafische gebruikersinterface is nCode GlyphXE gemakkelijk in gebruik. Analyseprocessen kunnen door het aanklikken en slepen van pictogrammen simpel worden opgezet, zonder dat program-meerkennis vereist is. Met de nieuwe versie is het nu ook mogelijk om de meetdata direct vanaf de browser te bekijken.

Typische toepassingsgebieden voor de software zijn de automobielindustrie en de luchtvaart, waar het aantal meetkanalen voor één enkele data-acqui-sitiescan kan oplopen tot enkele honderden en zelfs duizenden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven