Ga naar hoofdinhoud

Sociaal ondernemingsplatform

Dassault Systèmes introduceert met de Social innovation Application 3DSwYm een sociaal ondernemingsplatform dat werknemers stimuleert om te innoveren. Hierdoor kunnen zij actief bijdragen aan de bedrijfsvisie en –strategie. Het platform maakt het bijvoorbeeld mogelijk om kennis dynamisch te delen en toe te passen zodat bedrijven individuele talenten en goede ideeën kunnen opsporen. Of dit nu binnen de organisatie is of daarbuiten bij partners, toeleveranciers, consumenten of andere betrokkenen.
 
Exalead en Netvibes
Het 3DSwYm-platform integreert zowel met legacy-informatiesystemen en zakelijke processen, als met het ENOVIA samenwerkingsplatform van Dassault Systèmes. Daarbij voorziet het platform in de applicaties Exalead en Netvibes. De eerste betreft een semantische zoekmachine die op een intelligente manier contextuele verbanden presenteert. Netvibes is een uitgebreide widgetcatalogus voor het personaliseren van de 3DSwYm-omgeving.
 
Een ander voordeel is de mogelijkheid om 3D-modellen te delen en sociaal te studeren en voor serieuze spelletjestoepassingen. Bedrijven kunnen op een veilige manier hun eigen community in de cloud bouwen op basis van Dassault Systèmes Outscale SaaS operator services.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven