Ga naar hoofdinhoud

Snelle engineering met Lasal add-ons

In de uitgebreide bibliotheek van de objectgeoriënteerde automatiseringssoftware Lasal van Sigmatek zijn modules voor diverse standaard functies te vinden. De gebruiker kan met add-ons de toepassingssoftware nog sneller en gemakkelijker maken.

De kant-en-klare sjablonen zijn gebouwd als wizards en beschikbaar voor diverse machine functies. Als voorbeeld kan de besturing van een delta robot en bijbehorende visualisatie snel en menu gestuurd gerealiseerd worden. Verdere voorbeelden zijn sjablonen voor CNC, asbesturing, OPC UA, VNC, temperatuurregeling, PID controller, gebruikersbeheer, diagnostiek, data analyser en receptbeheer.

Add-ons

De add-ons zijn functie-specifiek geconfigureerd en bevatten alle benodigde programma’s en weergave elementen in verschillende resoluties. Een korte beschrijving en uitgebreide documentatie van de respectieve functies zijn geïntegreerd. De sjablonen zijn ontworpen voor multi-CPU oplossingen en kunnen ook eenvoudig worden toegevoegd aan bestaande projecten.

Een bijkomend voordeel van objectgeoriënteerd programmeren met Lasal is dat, wanneer de software classes getest zijn, ze altijd kunnen worden hergebruikt of aangepast. Hierdoor kan op de software engineering tot wel 70% worden bespaard, met meer kwaliteit en duidelijkheid.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven