Ga naar hoofdinhoud

‘Snap-in’ I/O-module

De Snap-in I/O-module V200-18-E46B van Unitronics (vertegenwoordigd door Isotron Systems) zorgt voor meer flexibiliteit rondom de Vision-serie-controllers, door ondersteuning van nog meer I/O. De unieke OPLC (PLC + HMI) oplossing zorgt voor een substantiële meerwaarde voor de machinebouw(ers).

Bij het opzetten van HMI-PLC-communicatie wordt veel programmeertijd, kastruimte, bekabeling en geld bespaard. De eenvoudige doch veelomvattende ‘Ladder Logic’ programmeeromgeving is onderdeel van de “all-in-one” oplossing en is en blijft gratis beschikbaar. De Snap-in modules zijn direct en eenvoudig aan te sluiten op de achterzijde van de PLC + HMI series, te weten de Vision200, de Vision500, de Vision1040 en/of de Vision1210. Het voordeel hierbij is dat er ook in relatie tot I/O compact (want zonder bekabeling) kan worden gebouwd.

De nieuwe V200-18-E46B ‘Snap-in’ module ondersteunt een combinatie van maximaal 46 analoge en digitale in- en uitgangen. In totaal omvat deze nieuwe module achttien digitale ingangen (inclusief twee encoderingangen), negen analoge ingangen, vijftien relaisuitgangen, twee high-speed digitale uitgangen en twee analoge uitgangen.

De Unitronics Snap-in I/O is een handige en voordelige manier om de veelzijdige keuze aan I/O-combinaties direct op de achterkant van de Vision-serie PLC + HMI controllers (met uitzondering van de V1xx) vast te klikken. Bij deze Vision-serie PLC’s kan de gebruiker kiezen uit een assortiment van Snap-in I/O-combinaties die aan specifieke wensen voldoen. Heeft de gebruiker een heel pakket aan systeemeisen, dan kan hier nu met slechts één klik op de OPLC aan worden voldaan. Er hoeft geen nieuwe module te worden aangeschaft.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven