Ga naar hoofdinhoud

SMC gaat virtueel op WeAreCOBOTS Expo & Conference

SMC presenteert haar oplossingen voor robotica tijdens de grote virtuele beurs WeAreCOBOTS Expo & Conference,

SMC presenteert haar oplossingen voor robotica tijdens de grote virtuele beurs WeAreCOBOTS Expo & Conference, die plaatsvindt van 16 tot en met 18 juni. Het evenement is gericht op de EMEA-regio en wordt georganiseerd door Universal Robots, producent van compacte en flexibele industriële robots.

De beurs is een vervolg op de eerste succesvolle virtuele Cobot-beurs die in april in Duitsland plaatsvond en meer dan tweeduizend deelnemers trok. Het interactieve WeAreCOBOTS wordt uitgezonden in het Engels, met aanvullende informatie in het Duits, Spaans, Italiaans en Frans. SMC neemt deel om vanwege de pandemie haar klanten op een krachtige innovatieve wijze te kunnen bereiken.

Oplossingen voor robotica

SMC toont haar uitgebreide aanbod van innovatieve oplossingen voor de robotica-industrie, waaronder de MHM-serie magnetische grijpers, de JMHZ-serie pneumatische grijpers en de ZHP-serie vacuümunits. “De wereldwijde pandemie heeft iedereen de kracht van technologie doen inzien, niet alleen op de fabrieksvloer, maar ook hoe we met elkaar communiceren”, zegt Andreas Czezatke, Global Cobot Project Leader van SMC.

Op de WoTS 2018 toonde SMC diverse oplossingen voor robottoepassingen (foto: Aandrijftechniek)

Logistieke uitdagingen

“Wij zien er daarom naar uit om onze oplossingen voor cobots op deze virtuele expositie te laten zien. De pandemie heeft geleid tot logistieke uitdagingen voor het bedrijfsleven, maar SMC kan haar snelle en betrouwbare leveringsniveau continueren op basis van het grote assortiment componenten dat wij in Europa produceren en op voorraad hebben.”

Live demonstraties en chats

Tijdens het driedaagse evenement houdt SMC dagelijks om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur een live demonstratie met experts die via chat vragen over collaboratieve robottechnologie beantwoorden. Het SMC-team wordt bijgestaan door de toonaangevende robotica-consultant Christoph Ryll.

Hij is gespecialiseerd in industriële robotica en heeft gepubliceerd over de toekomst van productie, waarbij mens en machine efficiënt en veilig samenwerken. Ryll is aanwezig om kwesties omtrent cobots te bespreken, eventueel in een privé chatroom voor datagevoelige gesprekken.

De virtuele beurs WeAreCOBOTS Expo & Conference zelf bijwonen? Klik hier om te registreren.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven