Ga naar hoofdinhoud

Sioux opent vestiging in Mijdrecht

Een zeilboot in het Development Centre moet de medewerkers van het nieuwe kantoor van Sioux in Mijdracht inspireren (foto: Sioux).

Met de opening van een nieuw kantoor in Mijdrecht onderstreept technologiebedrijf Sioux de groei die het bedrijf doormaakt. Na de opening van het nieuwe kantoor in Delft in oktober opent de hightech dienstverlener een tweede nieuw kantoor in de Randstad, aan de Communicatieweg 5 in Mijdrecht.

De nieuwe locatie past bij het bedrijf en de koers die het heeft uitgezet. Dat het bedrijf een Optimist (zeilboot) midden in het Development Centre heeft staan, onderstreept de positieve koers die Sioux wil varen.

Nieuwe Sioux-vestiging

De nieuwe locatie beschikt naast kantoorruimte ook over een Grand Café met eigen Event Space voor 100 personen. Met de toevoeging van een eigen event-ruimte heeft Sioux in het midden van het land een eigen podium om trainingen en events te organiseren.

De inrichting van het nieuwe kantoor is geïnspireerd door de omgeving het Groene Hart. Manshoge foto’s van natuurfotograaf Maarten Koch uit Mijdrecht sieren de wanden. De zeilboot in het Development Centre is een verwijzing naar de vele bootjes die een paar kilometer verderop op de Vinkeveense Plassen dobberen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven