Ga naar hoofdinhoud

Single board computer

Eurotech (vertegenwoordigd door B.E.S.D.) brengt een nieuwe, robuuste single board computer op de markt gebaseerd op de Intel Core i7 processor range. De Anta-res is een 5,25” formaat kaart voorzien van dual core processor uit de serie Cele-ron van 1,83 GHz tot een Core i7 tot 2,53 GHz.

Behalve een groot bedrijfstemperatuurbereik van -20°C tot +60°C heeft de kaart diverse interfaces. Uitbreiding hiervan is mogelijk via een PCI-express en dual mini-PCIe socket met SIM-kaart ondersteuning voor mobiele toe-passingen. Meer SATA interfaces zijn beschikbaar voor harde schijf geba-seerde systemen die RAID ondersteuning vereisen en geavanceerde gra-fische functionaliteit tot vier video uitgangen.

Door het laag vermogensverbruik van de i7-processor 620UE kan deze zijn werk verrichten zonder ventilator. Gekoppeld aan flash geheugen met daarop het besturingssysteem en de applicatie is ook geen harde schijf nodig. Zowel Windows Embedded Standaard als Embedded Linux zijn be-schikbaar en preported, klaar voor gebruik. De Antares biedt ook features als hyperthreading en remote systeem management via Intel’s AMT feature (altijd beschikbaar, zelfs wanneer het systeem mocht crashen).

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven