Ga naar hoofdinhoud

Sigmatek multi-touch displays zijn flexibel inzetbaar

De nieuwe ETT ModularWide panels van Sigmatek zijn flexibel te combineren (foto: Sigmatek).

De ETT ModularWide panelen van Sigmatek met multi-touch displays zorgen voor meer flexibiliteit bij het realiseren van veeleisende visualisaties. De widescreen HMI’s uit deze serie bieden een hoge flexibiliteit dankzij de modulaire constructie. De ETT kan eventueel worden uitgebreid met een extra afzonderlijke CPU-unit.

Afhankelijk van het model kan de CPU-unit van het widescreen worden uitgevoerd met een EDGE2 technologie Dual-Core processor met 1 tot 2 Gbyte intern data geheugen en met een 512 MB tot 16 Gb microSD-kaart.
Voor hogere eisen zal Sigmatek binnenkort een krachtige x86 CPU module aanbieden. Daarnaast kunnen panelen worden uitgerust met een HMI-link-unit die het mogelijk maakt het bedieningspaneel tot 100 m te kunnen koppelen aan de pc.

De multi-touch displays komen in vijf verschillende display maten, van 10,1″ met een resolutie van 1280 x 800 pixels tot 21,5″ met 1920 x 1080 pixels (Full HD). Ze zijn leverbaar in portret of landschapformaat en met gemakkelijk te reinigen glazen front (IP65). Programmeren van de HGW kan met de object-georiënteerde engineering tool Lasal. Deze biedt gebruiksgemak en flexibiliteit bij het maken van multi-touch applicaties.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven