Ga naar hoofdinhoud

SigmaControl verhuist naar groter pand

SigmaControl verhuist naar een groter pand, op een bekend adres.

SigmaControl, specialist in besturingssystemen en softwaretoepassingen voor de industrie, zal op de Bijdorp West 24 – 28 in Barendrecht een nieuw kantoor in gebruik nemen. In vergelijking met de huidige vestiging op het Vaanpark heeft men hier de beschikking over een groter magazijnoppervlak (400m2) en uitgebreide ruimten voor kantoor, ontvangst en workshops.

Het bedrijf aan de Zwolseweg, waar inmiddels zestien mensen werkzaam zijn, groeit uit zijn jasje. Al snel werd een nieuw pand in Barendrecht gevonden dat aan de huidige eisen zou kunnen voldoen. Als extra bijkomstigheid is dit adres gelijk aan waar men ooit met SigmaControl gestart is.

General manager Lucien Kouwenhoven: “We zijn in dit pand begonnen in een bovenkantoor met een klein geïntegreerd magazijn. Voor ons is het een prettig weerzien nu het pand de uitgebreide mogelijkheden biedt die we momenteel nodig hebben. Ons huidige pand schiet qua ruimte tekort; vooral het magazijn-oppervlak dat bij het nieuwe pand zit gaf de doorslag.”

SigmaControl heeft gepland eind november te verhuizen naar de nieuwe locatie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven