Ga naar hoofdinhoud

SigmaControl steunt sierteeltsector en doneert Bromelia’s aan zorgcentrum

Sigmacontrol steunt de sierteeltsector door deelname aan de FlowerBoost Challenge (foto: SigmaControl)

SigmaControl steunt met de FlowerBoost Challenge de Westlandse kwekers door een 100-tal bromelia’s aan te schaffen en deze te doneren aan een woonzorglocatie Borgstede in Barendrecht. De planten werden persoonlijk overhandigd door Astin de Zeeuw, Communicatie & Marketing van SigmaControl en Marco van den Berg van Stofbergen Plant Company aan Bea Koop, directrice van Laurens woonzorglocatie Borgstede.  

“Wij werden genomineerd door een klant van ons dit fantastisch initiatief op te pakken”, zegt Astin de Zeeuw. Het idee is bedacht door de directeur van de Van der Ende Groep in Maasdijk. Deze heeft verschillende klanten in de sierteeltsector die nu in zwaar weer verkeren.

Op deze manier wordt geprobeerd onder meer de Westlandse tuinders door deze zware tijd heen te helpen. Zeker nu er als gevolg van het coronavirus nauwelijks nog bloemen verhandeld worden.”

Machinebouwers met link naar sierteeltsector

“Onze klanten zijn machinebouwers en hebben een directe link met de sierteeltsector”, legt Astin uit. “Vandaar dat wij direct enthousiast waren. Aan de ene kant steun je de sector en aan de andere kant kunnen we de ouderen een steuntje in de rug geven in deze moeilijke tijd.”

SigmaControl roept natuurlijk meerdere bedrijven in branche op zich aan te sluiten aan de FlowerBoost Challenge . Want alleen dan kan het een groot landelijk succes worden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven