Ga naar hoofdinhoud

Seriële interfacekaart

De Ultra COMM+8.PCIE flexi-bele seriële interface van Sealevel Systems (vertegen-woordigd door Telerex) biedt een oplossing voor systeem-aansluitingen van bedien- en controleapparatuur voor industriële processen, POS(point of sale) apparatuur, procesbesturing en etcetera. Met de 7804e PCI Express seriële interface heeft de gebruiker acht individuele multifunctionele RS-232, RS-422, of RS-485 seriële poorten.

Iedere poort gebruikt een 16C954 9-bits framing UART met 128-byte Tx/Rx FIFO’s voor snelle en betrouwbare data rates tot 921,6 kb/s. Iedere UART is compatibel met legacy 16550 software. De kaart heeft via de PCI Express link een kloksnelheid van 62,5 MHz.

Deze hoge snelheid wordt bereikt door een flexibele 16-bit clock prescalar, die een breed scala van standaard en niet-standaard baud rates ondersteunt. Extra controle van de software applicatie vervalt, want in de RS-485 mode biedt de kaart automatische RS-485 hardware driver controle. Dit elimineert het risico van buscontentie en corrupte data, waardoor de 7804e geschikt is voor gebruik in seriële communicatie toepassingen.

Indien gewenst is RS-485 network termination – een must bij robuuste multi-drop communicatie – via DIP switches toe te voegen. In de RS-232 mode zijn alle modem-controlesignalen geïmplementeerd voor een goede verbinding.

Sealevel SeaCOM software drivers en utilities bieden ondersteuning voor diverse besturingssystemen en garanderen een probleemloze installatie op verschillende systemen als Microsoft Windows en Linux operating systems.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven