Ga naar hoofdinhoud

Semi-robuuste notebook

De semi-robuuste notebook serie Toughbook CF-53 van Panasonic (in Nederland vertegenwoordigd door Koning & Hartman) is ontwikkeld voor technici en mobiele professionals. Alle modellen zijn voorzien van een batterij die de hele dag meegaat en bieden weerstand tegen schokken en vocht. Daarbij maken de notebooks gebruik van de tweede generatie IntelCore i5-2520M vPro processor en de Intel Q67 Express chipset.

De CF-53 modellen voorzien in een 14″ breedbeeld HD LED-scherm met een anti-reflecterende beschermlaag. Hiermee is de leesbaarheid zowel in binnen- als buitenomstandigheden geoptimaliseerd.

Lichter en compacter
Naast de functionele eigenschappen valt de Toughbook CF-53 op door zijn 15% lagere gewicht en het feit dat hij 5% smaller is dan zijn voorgangers. Verder beschikt hij over een ingebouwd handvat, een magnesium behuizing, omlijnde stalen scharnieren en een waterbestendig toetsenbord.

Draadloze toegang
Door toepassing van de Ericsson -F5521GW- HSPA+ (DL: 21 Mbps) module voor draadloze toegang en de optionele Wake On Wireless is de gebruiker zowel op locatie als onderweg altijd bereikbaar. Voor aangepaste opties biedt de laptop zowel klassieke legacy-poorten en seriële poorten als dubbele PC-kaarttoegang en een tweede LAN-poort. Dit biedt onder meer mogelijkheden voor toepassing als diagnose tool bij machines en in de automotive industrie.

In aanvulling op de standaard veiligheidsvoorzieningen zijn extra veiligheidsopties beschikbaar voor een volledige security upgrade, waaronder smartcard, vingerafdruk en anti-diefstalmaatregelen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven