Ga naar hoofdinhoud

Seal-Lok fittingen en adapters met hoge afdichting

Seal-Lok fittingen en adapters van Parker Hannifin bieden een hoge integriteit afdichting tegen waterstof en CNG (gecomprimeerde aardgas) brandstofopslag en -leversystemen. Seal-Lok wordt gebruikt voor betrouwbare, lekvrije verbindingen in alternatieve brandstof servicewagens, trucks, bussen en tankstations, waardoor de fabrikanten productieve en winstgevende activiteiten kunnen garanderen.

Seal-Lok met H2 technologie is ontwikkeld voor hoge druk waterstof systemen. Eerder gerealiseerde voordelen voor de klant zijn opgedaan met de ontwikkeling en validatie van H2 stud en poorttechnologie, die volledig uitwisselbaar is met de standaard SAE J1926 fittingen en die volledig 360° positionering en afdichting mogelijk maakt op 70 MPa (10.000 psi). Een afdichting voorkomt ook het uidrukken van de O-ring onder hoge druk.

De fittingen voldoen aan de eisen van EIHP (European Integrated Hydrogen Project) herziening 12b en EC79/2009 zoals getest door TÜV. De fittingen zijn gevalideerd in maten variërend van ¼” tot ¾” (6 mm tot 20 mm). Er zijn meer O-ring verbindingen beschikbaar voor lage temperaturen, hoge druk systeemeisen, waaronder de extreme eisen waaraan snel vullen moet voldoen.

Seal-Lok fittingen en adapters met geteste O-ring verbindingen zijn ook goedgekeurd voor CNG tot 35 MPa (5,000 psi) per ECE R110 en ISO 15500. Zowel stalen als roestvast stalen fittingen zijn gevalideerd voor dergelijke onboard CNG voertuig service.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven