Ga naar hoofdinhoud

Schneider Electric introduceert online selfserviceportaal voor machinebouwers

Schneider Electric introduceert mySchneider voor machinebouwers. (Foto: Schneider Electric)

Schneider Electric introduceert mySchneider voor machinebouwers: een online portaal voor zakelijke partners die actief zijn in de machinebouw en industriële automatisering. Met dit nieuwe platform biedt het bedrijf partners een vereenvoudigde en gepersonaliseerde digitale ervaring afgestemd op hun persoonlijke profiel en voorkeuren. Het online platform biedt toegang tot de meest relevante informatie, tools en trainingen en combineert verschillende diensten van Schneider Electric op één enkel platform.

De meeste informatie die machinebouwers nodig hebben, is al beschikbaar op de website van Schneider Electric. Door de grote hoeveelheid aan informatie vindt de machinebouwer niet altijd direct de informatie die hij nodig heeft, met verlies van kostbare tijd als gevolg. Daarom is het online portaal mySchneider geïntroduceerd. Het verzamelt alle informatie die relevant is voor machinebouwers, aangevuld met diverse handige tools, trainingen en zakelijke diensten. Machinebouwers blijven op deze manier geïnformeerd over belangrijke onderwerpen zoals het laatste nieuws en relevante trends en informatie over nieuwe introducties en uitfaseringen.
Bestaande diensten zoals mySE zullen later dit jaar worden geïntegreerd binnen mySchneider.

Ondersteuning

Via de homepage van het online portaal hebben machinebouwers toegang tot ondersteuning op het vlak van techniek, verkoop en marketing:

•             Toegang tot productcatalogi en brochures, technische documentatie en software. Ook kunnen machinebouwers op het portaal terecht voor handleidingen, praktische tips en instructievideo’s.

•             Het vinden, selecteren en configureren van producten is eenvoudiger door de product selector en een uitgebreid aanbod aan configuratoren.

•             Aanmelden voor technische trainingen, online cursussen en live events kan direct via het portaal. Machinebouwers kunnen opnames van webinars terugkijken wanneer het hun uitkomt.

•             Geregistreerde gebruikers profiteren van exclusieve voordelen zoals speciale promoties, gratis product samples, live demonstraties op locatie of uitgebreid technisch advies.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven