Ga naar hoofdinhoud

Schneider Electric introduceert nieuwe generatie motorstarters (+video)

De originele TeSys GV2~3 en TeSys D zijn vernieuwd en verbeterd om tegemoet te komen aan de eisen van machine- en paneelbouwers. (Foto: Schneider)

Schneider Electric heeft een nieuwe generatie motorstarters uit de TeSys Deca-serie aangekondigd. De originele TeSys GV2~3 en TeSys D zijn vernieuwd en verbeterd om tegemoet te komen aan de eisen van machine- en paneelbouwers. Dit gebeurt onder dezelfde referentienummers zodat de impact minimaal blijft. Deze serie biedt industriële gebruikers een duurzamere, robuustere en gebruikersvriendelijkere oplossing met een reeks nieuwe technische eigenschappen.

De naam van de nieuwe TeSys Deca-serie is afgeleid van de bestaande TeSys D contactoren en biedt een aantal nieuwe functies en verbeterde technische eigenschappen.

Aanvullende certificatie

TeSys Deca contactoren hebben een certificering voor hittebestendigheid. Ze voldoen aan de EN60335-1-norm voor elektro-huishoudelijke toepassingen, die ook steeds meer gevraagd wordt in de HVAC-industrie.

Betrouwbare en snelle installatie

De nieuwe contactoren zijn betrouwbaar en snel te installeren door de gepatenteerde EverLink-aansluitingen (≥ 40A) en de introductie van multistandaard schroeven (≤ 38A). Deze nieuwe multistandaard schroeven zijn compatibel met alle schroevendraaiers, inclusief Philips en Pozidriv.

Hoge contact betrouwbaarheid

De TeSys Deca-serie biedt met een 1mA schakeling een hoge contactbetrouwbaarheid voor alle mogelijke toepassingen.

24/7 toegang tot documentatie

Door middel van de QR-code op het product heb je op elk gewenst moment toegang tot productinformatie, handleidingen en video’s.

Duurzamere verpakking

Met de komst van TeSys Deca introduceren we een duurzamere verpakking gemaakt van gerecycled karton en zonder plastic opvulmateriaal.

Verbeterde robuustheid

De GV2 en GV3 motorbeveiliging krijgen een verbeterde type 2 coördinatietabel (lcu=100kA bij 400V) en een verbeterde, meer robuuste draaibediening.

Nieuwe generatie

Met TeSys Deca introduceert Schneider Electric een generatie motorstarters die te gebruiken zijn voor eenvoudige elektrische toepassingen tot de zwaarste industriële applicaties. TeSys Deca dekt alle belangrijke motorvermogens, van 3.7 kW tot 75 kW. Daarnaast biedt het oplossingen voor het TeSys Micra-aanbod, dat vermogens lager dan 3 kW dekt, en het nieuwe TeSys Giga-aanbod, dat vermogen boven de 75 kW dekt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven