Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking Engiro en STW

Engiro en Sensortechnik Wiedemann (STW) gaan samenwerken op het gebied van elektrificatie van mobiele werktuigen (foto: Engiro).

Engiro (fabrikant van range extenders en motoren) en STW (producent van producten op het gebied van digitalisering, automatisering en elektrificatie) hebben besloten samen te werken op het gebied van de elektrificatie van mobiele werktuigen. De bedrijven combineren hun respectievelijke competenties voor toepassingen bij mobiele werktuigen en zullen elkaar aanvullen bij het ontwerpen en realiseren van systemen en aan aandrijftechnische oplossingen.

STW ziet een groot synergetisch potentieel in de samenwerking en vertrouwt er op dat het hiermee klanten toegevoegde waarde kan bieden. Voor Engiro is de samenwerking met STW een bevestiging van het concept, de knowhow op het gebied van werktuigbouw en elektrische systeemtechnologie. Dat ze samen alles uit één bron kunnen leveren, is aantrekkelijk voor partijen die actief zijn in elektrische mobiliteit.

Engiro en STW

Engiro ontwikkelt en levert efficiënte, compacte en klantspecifieke elektrische machines. Ze worden gebruikt in direct drive toepassingen, elektrische transmissies en hybride aandrijvingen. Het portfolio wordt aangevuld met compacte range extenders, verbrandingsmotoren, generatoren en systeembesturing.

Sensortechnologie Wiedemann (STW) is een internationaal actief bedrijf op het gebied van digitalisering, automatisering en elektrificatie. De klanten zijn fabrikanten en gebruikers van mobiele werktuigen, landbouwwerktuigen en speciale machines. De onderneming produceert een breed scala aan producten op het gebied van meet- en regeltechniek, telemetrie en elektrificatie van aandrijflijnen en hulpaandrijvingen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven