Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking Elipse en E-T-A in voedingen

E-T-A Elektrotechnische Apparate produceert onder meer deze compacte decentrale energieverdelen (foto: E-T-A).

De keuze voor de juiste elektronische voeding en 24 V DC beveiliging is belangrijk, want ze vormen het hart van de moderne machine. Elipse in Schoten (bij Antwerpen) is al dertig jaar gespecialiseerd in voedingen. Het bedrijf is nu een samenwerking aangegaan met E-T-A in Altdorf (bij Neurenberg) om zijn klanten ook op gebied van elektronische 24 V DC beveiliging verder te kunnen helpen.

De elektronische modules van E-T-A voor stroombegrenzing en -beveiliging bieden een aanvulling op de voedingsoplossingen van Elipse.

samenwerking voedingen
Na de ondertekening: van links naar rechts Remco de Jong (sales manager Nederland – Elipse), Wim Van Kerckhove (sales manager België – Elipse), Patrick Aben (sales manager Nederland – E-T-A) en Evert Gys (general manager – Elipse( (foto: Elipse NV).

Het compacte en flexibele systeem vertegenwoordigt een 24 V DC totaaloplossing, dus bescherming en distributie voor de bouwers van machines en panelen.

Onder het motto ‘All-in-One’ biedt ELipse centrale ingang, overstroomprotectie en vermogensdistributie in één compleet systeem. Hiermee kan een gebruiker tijd en kosten besparen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven