Ga naar hoofdinhoud

Ruville vierde merk Schaeffler

Ruville reparatiekit voor de achterwielophanging voor PSA (foto: Schaeffler)

Schaeffler verstevigt zijn positie in de Automotive Aftermarket met een vierde merk. Met de merken LuK, INA en FAG is Schaeffler Automotive Aftermarket sinds jaren een van de toonaangevende spelers op de markt van vervangingsonderdelen. Nu worden ook de producten van Ruville in het portfolio opgenomen.

Na een proefperiode op een aantal Europese markten zal deze samensmelting wereldwijd worden doorgevoerd. Door het creëren van één centraal aanspreekpunt wil Schaeffler de service naar haar klanten nog verbeteren en haar slagkracht op de onderdelenmarkt vergroten. Een optimaal portfolio, met een lokale, gecentraliseerde dienstverlening biedt immers niets dan voordelen.

Met de herstructurering bevestigt Schaeffler Automotive Aftermarket haar imago van betrouwbare, innovatieve partner in technisch hoogstaande producten

Ruville reparatieoplossingen

Onder het merk Ruville ontwikkelt Schaeffler Automotive Aftermarket gebruiksvriendelijke reparatieoplossingen voor motor- en chassissystemen. Het gamma bestaat uit verschillende specifieke gereedschapskisten, maar bevat ook vervangingsonderdelen zoals koelmechanismen (waterpompen), stuuronderdelen en distributieriemen of -kettingen.

In een voortdurend veranderende markt slaagt Schaeffler Automotive Aftermarket erin innovatief te blijven door een constante uitbreiding en actualisering van haar portfolio en de marktgeoriënteerde ontwikkeling van topproducten. Het merk Ruville speelt bijvoorbeeld handig in op het groeiende aantal passagiersvoertuigen met kettingaandrijving.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven