Ga naar hoofdinhoud

Ruimtebesparende schakelaars

EAO heeft een nieuwe serie ruimtebesparende industriële schakelaars ontwikkeld met een beperkte inbouwdiepte achter het paneel – slechts 34 mm inclusief het contactblok voor een drukknop – zodat er meer ruimte overblijft voor andere systeemcomponenten.

Dit is een voordeel voor flat-panel touch screen interfaces, draadloze afstandsbedieningen, hangende bedieningskasten of iedere andere apparatuur waar de ruimte achter het paneel beperkt is. Serie 51 bestaat uit verlichte drukknoppen, signaalarmaturen, sleutel- en hevelschakelaars in diverse afmetingen, vormen en materialen – stevig kunststof en aluminium.

Diverse kleurencombinaties van de lenzen en frontramen zijn mogelijk om een functioneel en aantrekkelijk besturingspaneel te ontwerpen. Per schakelaar zijn maximaal vier maakcontacten en vier breekcontacten leverbaar, afhankelijk van het schakelelement met een vermogen van 10 μA / 100 μV tot 250 V / 5A. Er wordt een ruime keuze aan geboden aansluitingen, inclusief soldeer, soldeer/faston en PCB.

De serie heeft een frontbescherming tot IP65, een mechanische levensduur van meer dan 1 miljoen bedieningen en voldoet aan alle belangrijke nationale en internationale normen. De serie 51 is geschikt voor de machine-industrie, procescontrole en automatisering, zware lift- en hijswerktuigen, transport en medische apparatuur.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven