Ga naar hoofdinhoud

Rossi Online Catalog handige tool voor engineers

Voor de juiste selectie van een tandwielkast of motorreductor is de ROC een handige tool (foto: Rossi)

De afgelopen tijd heeft Rossi een nieuwe huisstijl ontwikkeld en is de online service uitgebreid. Met de komst van een nieuwe website zijn er nu aanvullende mogelijkheden voor engineers om online een aandrijving samen te stellen, 3d tekeningen op te vragen en is er een uitgebreid downloadportaal beschikbaar.

Één van de nieuwe online services betreft de ‘Rossi Online Catalog’, afgekort ROC. ROC is een uniek middel wat eenvoudig gebruikt kan worden door engineers, tekenaars, productontwikkelaars en (technisch) inkopers voor de juiste selectie van een tandwielkast of motorreductor.

De online ctalogus helpt om een juiste product configuratie te maken, foutieve selecties te voorkomen en complete documentatie te verschaffen. Naast het aanmaken van de selecties kunnen documenten worden opgevraagd zoals technische datasheets, 2D en 3D tekeningen, installatie en onderhoudsvoorschriften.

Op dit moment zijn de A- (wormwiel), E-(Kegelwiel) en G-series (vlakke of haaks) beschikbaar binnen ROC. In de nabije toekomst zullen er steeds meer series worden toegevoegd. De link naar de Rossi Online Catalog vindt u hier. Ook kunt u doorlinken vanaf de Rossi Benelux website.

Vanzelfsprekend is het nog steeds mogelijk om, tijdens een persoonlijk gesprek, een vrijblijvende offerte en/of advies op te vragen. Rossi Benelux staat van 2 t/m 5 oktober op de WoTS 2018 in hal 10 op stand A0007.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven