Ga naar hoofdinhoud

Ronald Elbers 25 jaar aan het roer van VSE Industrial Automation

Ronald Elbers is vandaag precies 25 jaar directeur-eigenaar van VSE Industrial Automation in Schoonhoven (foto: VSE Industrial Automation)

Ronald Elbers is vandaag precies 25 jaar directeur-eigenaar van VSE Industrial Automation in Schoonhoven. Een feestelijke dag voor collega’s en oud-collega’s.

Op 19 mei 1997 nam Ronald Elbers het bedrijf Van Schelven Elektrotechniek (VSE) in Schoonhoven over. Onder zijn leiding transformeerde het voormalige installatiebedrijf tot een high-end industrieel automatiseerder en motion control specialist met gerenommeerde opdrachtgevers. VSE Industrial Automation is een gewaardeerde partner voor eindgebruikers, systeemleveranciers, machinebouwers en andere organisaties in de industriële keten. Samen met hen werkt het bedrijf aan een slimme en optimale integratie van mechanica, elektronica en software.

Kennis en kwaliteit

VSE Industrial Automation automatiseert en optimaliseert industriële en infrastructurele processen voor een groot aantal klanten in verschillende sectoren, zoals de industrie, productie, food, bouw en infra. De ongeveer 40 medewerkers werken dagelijks aan diverse uitdagende en uiteenlopende projecten; van het energieneutraal automatiseren van de Ramspolbrug tot het ombouwen en optimaliseren van een productielijn voor waterijsjes. Alle medewerkers hebben diepgaande kennis van systeemautomatisering en passie voor techniek, robotics en IT. Binnen VSE is twee derde van de medewerkers engineer.

Menselijke motor

“Mensen zijn de motor”, aldus Ronald Elbers tijdens zijn jubileumfeest. “Daarom blijf ik graag voor groeikansen zorgen. Veel collega’s zijn ons al jarenlang trouw. Ik ben trots op hun ontwikkeling, maar ook op de mensen die ons verlaten hebben om elders een mooie carrière op te bouwen. Verder ben ik dankbaar voor de goede relaties die wij onderhouden met onze partners en klanten. Sterke banden zijn alles, want je doet het samen.”

2024 is lustrumjaar

Over 2 jaar komt er alweer een ander groot jubileum aan: in 2024 bestaat VSE Industrial Automation 50 jaar.

Ook interessant: Systemintegrator VSE Industrial Automation betrekt duurzaam bedrijfspand

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven