Ga naar hoofdinhoud

Rollon neemt Nuova Tecno Center over

De overname van Nuovo Tecno Center Srl completeert Rollon's aanbod met lineaire assen voor zware productie- en logistieke toepassingen (foto: Rollon).

Rollon, producent van lineaire assen en geleidingen, neemt de heavy-duty assen van  Nuova Tecno Center Srl over. Met de overname van dit Turijnse bedrijf zet de onderneming uit Vimercate (noordoostelijk van Milaan) haar groeistrategie voort en groeit ze uit naar een systeemaanbieder voor lineaire bewegingsproducten.

Bij de overname stond voor Rollon behalve uitbreiding van het productassortiment ook verdere ontwikkeling van applicatie-specifieke kennis op de voorgrond: Alle medewerkers van het Nuova Tecno Center zijn mede overgenomen en versterken de systeemcompetentie van Rollon met hun kennis van ontwerp en productie van zware assen en de toepassing hiervan in portaal-, productie- en logistieke toepassingen.

Rollon biedt hiermee naar eigen zeggen ’s werelds meest uitgebreide programma van lineaire beweging producten en kan nu ook zware vier en vijfassige systemen aan. Behalve kennis, mensen en een breed assortiment producten brengt Tecno Center ook zijn uitgebreide meetinstrumentatie en machinepark voor verspanende bewerkingen in.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven