Ga naar hoofdinhoud

Roestvaststalen drukknoppen

In de serie 82 roestvaststalen drukknoppen van EAO is onder meer een 19 mm uitvoering met een geheel metalen monoblock constructie opgenomen. De schokbestendigheid volgens IK09, de stof- en waterdichtheid volgens IP67 en een gegarandeerd aantal bedieningen van meer dan een miljoen, maken deze serie geschikt voor agressieve fabrieksomgevingen of openbare locaties die gevoelig zijn voor vandalisme. Naast de roestvaststalen uitvoeringen zijn de drukknoppen ook beschikbaar in vernikkelde- of goud messing varianten.
 
Lensstijlen
De EAO serie 82 biedt uiteenlopende lensstijlen, materialen en kleuren zodat productontwerpers praktisch ieder gewenst ontwerp kunnen realiseren. Zo zijn de 19 mm versies beschikbaar met twee typen lensverlichting – centrale puntverlichting of ringverlichting. Rode, groene oranje, blauwe en witte LEDs zijn standaard.
 
De CE en UL goedgekeurde drukknoppen zijn geschikt voor 3,5, 6, 12, 24, 110 en 230 V voedingsspanning en hebben een verbruik dat tussen de 0,1 – 0,29 W ligt; het verbruik is afhankelijk van de spanning.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven