Ga naar hoofdinhoud

Roestvast stalen verdeler

De MVP12 Steel verdeler van Murrelektronik is gemaakt van stevig roestvast staal, zonder groeven en uitsparingen, en is eenvoudig te reinigen. De verdeler heeft acht M12-aansluiting en maakt economische installatie-oplossingen in grotere machines en installatie in de voedingsmiddelenindustrie mogelijk.

Voor machinedelen in de voedingsmiddelenindustrie moet zijn gegarandeerd dat resten van voedingsmiddelen zich niet kunnen ophopen en dat een optimale reiniging moet mogelijk zijn. Dit wordt bepaald door de keuzes in het ontwerp en bij de gebruikte materialen. Vaak valt de keuze op roestvast staal. Dit zorgt voor de hoogste graden van bescherming en duurzaamheid.Dit heeft onder meer geresulteerd in een programma aansluitingen die worden vervaardigd in overeenstemming met de eisen voor de voedingsmiddelenindustrie en zijn getest in de praktijk.

De nieuwe verdeler MVP12 Steel bouwt voort op deze ervaringen. De roestvast stalen behuizing is door een dieptrekproces uit één stuk gemaakt. Hij heeft geen vlakken, groeven of verdiepingen waarin zich resten van voedingsmiddelen zouden kunnen hechten. Indien gewenst zijn aansluitkabels met geïntegreerde LED leverbaar.

De verdeler is bestand tegen veel voorkomende reinigingsmiddelen. De behuizing is via nieuw ontwikkelde roestvast stalen moeren op de basisplaat geschroefd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven