Ga naar hoofdinhoud

Robuuste weegindicator

HBM heeft de WTX-serie weegindicatoren uitgebreid met de nieuwe ijkwaardige weegindicator WTX110-A voor analoge weegcellen (10.000 delen triple range). De nieuwe weegindicator is geschikt voor zowel statische toepassingen als voor dynamische vuloplossingen en doseertaken. Met behulp van de gratis PanelX toolsoftware kan de WTX110-A zowel ter plaatse als op afstaand worden geconfigureerd en gekalibreerd. Dit is vooral handig voor servicetoepassingen of voor assistentie bij inbedrijfstelling.

De WTX110-A heeft een roestvast stalen behuizing en voldoet aan de IP69K-standaard. Alle behuizingen zijn geschikt voor gebruik onder zware omstandigheden in de chemische of farmaceutische industrie, maar ze voldoen ook aan de hoogste hygiëne-eisen in de voedingsmiddelenindustrie. De weegindicator is verkrijgbaar in een tafelbehuizing, die ook aan de wand kan worden gemonteerd, of als uitvoering voor paneelinbouw.

Dankzij een hoogwaardig 4,3” TFT-kleurendisplay, gebruiksvriendelijke softkeys en de intuïtieve PanelX-toolsoftware is de bediening aanzienlijk eenvoudiger dan bij conventionele weegindicatoren. Het display kan voor vele talen geprogrammeerd worden.

Weegindicator voor Industrie 4.0

HBM biedt ook een optie voor toekomstige Industrie 4.0 toepassingen. De databeveiliging wordt gegarandeerd door HTTPS encryptie voor datacommunicatie. Dat geldt zowel voor data-uitwisseling via PanelX als met de mobiele app.

Optioneel zijn diverse digitale in- en uitgangen beschikbaar, maar ook seriële interfaces (RS485, RS232) en analoge uitgangen (4-20mA, 0-10V). Daarnaast kan de weegterminal geleverd worden met Ethernet TCP/IP interfaces voor het gebruik van de PanelX-software of de mobiele app.

De allround WTX110-A weegindicator kan prima worden gecombineerd met het complete HBM-productportfolio van load cells voor een complete weegoplossing.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven