Ga naar hoofdinhoud

Robuuste tablet-PC’s

Amplicon Benelux introduceert een robuuste Penta Tablet-PC, speciaal voor gebruik onder zware industriële omstandigheden. De behuizing is volledig ventilatorloos, kent geen bewegende onderdelen en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Tevens kan de deze tablet-PC een stootje hebben, is afwasbaar en is comfortabel om langdurig mee te werken.

Deze Tablet PC beschikt over een 8” touch screen in combinatie met een zonlicht leesbaar beeldscherm. Het touch screen is met de hand of met een pen te bedienen. Vijf vrij te programmeren functietoetsen bieden nog meer opties voor eenvoudige bediening of data invoer.

Een Intel Atom processor, ondersteunt door o.a. WLAN, LAN, USB aansluitingen (zowel client als host) en Bluetooth zijn aanwezig in de basis versie. Als opties zijn een camera module beschikbaar, GPS interface, verschillende scanner mogelijkheden (barcode, RFID), evenals een aansluiting op een cellulair netwerk.

De Penta A8 Tablet-PC beschikt over twee batterij modules, waarvan één tijdens gebruik te wisselen is zonder de werkzaamheden te hoeven onderbreken. Toepassingen zijn te vinden in de logistiek, industrie en voor bijvoorbeeld nooddiensten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven