Ga naar hoofdinhoud

Robuuste tablet PC met Windows 7

Duranmatic introduceert een nieuwe Tablet PC van het merk Winmate. De R09ID9M-RTL1 heeft een 9,7” TFT display met 1024 x 768 resolutie en een stijlvolle gladde afwerking en de bekende Multitouch techniek. De stootranden verraden echter dat deze zwaardere schokken en trillingen aan kan, waardoor deze volstaat in het zogenaamde semi-rugged segment. In dit segment is het belangrijk dat de tablet licht en stijlvol is, maar tegelijk tegen een stootje kan. Dit maakt hem geschikt voor medische toepassingen, overheidsdiensten, onderwijs en commerciële beroepen.

Verder is het in vele bedrijfstakken nodig om met Java te kunnen werken of met andere programma´s die onder Windows draaien en dat is met de meest verkochte tablets niet mogelijk. Behalve Windows7 is ook Android beschikbaar als besturingssysteem. Met 2 Gb Ram en de Atom N2600 1,6 GHz DualCore processor combineert deze tablet PC een hoge performance met een laag energieverbruik.

GPS, Bluetooth en Wireless LAN zijn standaard en tegen meerprijs wordt ook een 3G kaart geïntegreerd. Daarnaast zijn ook USB, LAN, audio en een HDMi aansluiting voorzien. De Multitouch techniek is eigenlijk een ’projected capacitive touch’ techniek, waarbij de touchsensor zich achter het glas bevindt in plaats van er op.

Dit geeft een hoge lichtopbrengst en een volkomen glad en krasvast oppervlak en een vederlichte bediening. Deze techniek is ook in staat om op meer punten tegelijk het scherm aan te raken (vandaar de term Multitouch) en de mogelijkheid tot slepen (swipen) en draaien (tilting) en te zoomen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven