Ga naar hoofdinhoud

Robuust Android tablet

De Toughpad FZ-A1 van Pana-sonic is de eerste tablet die de robuustheid van Panasonic Toughbook combineert met het populaire Android besturingssysteem. De 10” Toughpad FZ-A1 is ontwikkeld voor buitendienstmede-werkers die vaak werken onder lastige omstandigheden in de industrie, bouw of bij hulpdiensten.

Daarom kent de Toughpad dezelfde robuustheid als de Toughbook notebooks en de Windows tablets van Panasonic. De Toughpad FZ-A1 voldoet aan de strenge MIL-STD-810G militaire normen, waardoor het bestand is tegen water, stof (IP65), trillingen, vallen van 1200 mm hoogte en extreme temperaturen. Het beeldscherm van de Toughpad FZ-A1 blijft altijd goed leesbaar dankzij een speciale technologie, die ervoor zorgt dat de helderheid van het beeldscherm zich automatisch aanpast aan de omstandigheden.

Connectiviteit is gegarandeerd door Bluetooth v2.1 + EDR, 802.11 a/b/g/n WIFI, GPS en optioneel 3G mobiel breedband voor downloadsnelheden tot 21Mb/s. De Toughpad FZ-A1 is uitgerust een vervangbare batterij, die tot tien uur lang mee gaat. De data op de Toughpad is beveiligd door een beveiligde dedicated processor, die gebruikmaakt van software- en data-encryptie en een security-managementsysteem, waardoor de multifunctionele CPU-kern andere taken kan blijven aansturen. Daarnaast zijn de Toughbook chips compatibel met FIPS 140-2 level 2.

De Toughpad is gemaakt om onder alle omstandigheden goed te functio-neren.De juiste accessoires bieden de mobiliteit en het comfort die hiervoor nodig is:ergonomische houder en tas voor gemakkelijk gebruik met één handrobuust power systemopladers voor meer Toughpads, zodat deze gelijktijdig kunnen worden opgeladen tussen werkonderbrekingeneen docking station voor opladen onderweg en een docking station voor op kantoorDigitizer pen die ervoor zorgt dat data snel kan worden bewerkt en handtekeningen kunnen worden geregistreerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven