Ga naar hoofdinhoud

Rittal bundelt IT-aanbod online

Met de lancering van de website www.rittal4it.nl brengt Rittal een grote hoeveelheid IT-gerelateerde informatie over thema’s als monitoring, cooling, power en security binnen ieders handbereik. De website bevat waardevolle informatie over producten en diensten waarmee fysieke IT-infrastructuur betrouwbaarder en energie-efficiënter kan worden gemaakt.

Het schaalbare Rittal productsysteem wordt zowel in de industrie als in de IT toegepast, maar de meest innovatieve ontwikkelingen spelen zich af in de informatietechnologie. Want aan moderne IT-infrastructuur worden steeds hogere efficiëntie- en veiligheidseisen gesteld. Zo kan de koeling van IT-systemen veel efficiënter (de koeling van IT-systemen legt beslag op 50% van het IT-budget van ondernemingen).

Bovendien worden IT-toepassingen steeds complexer en zet de miniaturisering van de digitale technologie door, waardoor het gevaar op hotspots en uitval toeneemt. Op de website vinden bezoekers producten, diensten en tips om het energieverbruik te reduceren en de betrouwbaarheid en prestaties te maximaliseren.

Op www.rittal4it.nl staan alle producten, diensten en tips overzichtelijk op een rij, waaronder praktische tools voor het analyseren van IT-prestaties en gedetailleerde uitleg over totaaloplossingen voor datacentertoepassingen. Daarnaast is er een verzameling met referenties waarin klanten uitleggen waarom zij voor hun specifieke IT-vraagstuk voor Rittal hebben gekozen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven