Ga naar hoofdinhoud

RFID interface met OPC UA server van Turck

De TBEN-L RFID module met een geïntegreerde OPC UA server van Turck vereenvoudigt de aansluiting van fabrieksautomatisering met de IT wereld (foto: Turck).

Turck presenteert een IP67 RFID interface met geïntegreerde OPC UA server. De platformonafhankelijke OPC UA communicatie standaard maakt het mogelijk om de TBEN-L OPC UA met RFID systemen eenvoudig te integreren in systemen zoals ERP, MES of cloud systemen en in besturingen. Verificatie en geïntegreerde beveiligingsprotocollen beschermen de communicatie tussen de systemen voor onbevoegde toegang en manipulatie.

De TBEN-L5-4RFID-8DXP-OPC-UA module voldoet aan de bijbehorende specificatie voor Auto-ID-apparaten. Deze standaard maakt het de klant mogelijk om apparaten uit te wisselen tussen de Auto-ID systemen van verschillende fabrikanten.

De standaard specificatie voor het gebruik van RFID en barcodelezers bespaart de klanten fabrikantspecifieke programmering. Ook vereenvoudigen de standaard de integratie in de bovenligende systemen waardoor een systeem integrator vaak niet meer nodig is.

RFID interface

Net als de andere TBEN-L-RFID modules beschikt ook de robuuste OPC UA RFID module over een hoge beschermingsklasse (IP65/67/69K). Ook heeft de module vier RFID interfaces voor het aansluiten van HF en/of UHF schrijf-/leeskoppen. Acht additionele universele kanalen kunnen als ingang of als uitgang worden gebruikt. Dit vereenvoudigd het aansluiten van sensoren als triggersignalen of actuatoren zoals indicatie verlichting voor bevestiging van processen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven