Ga naar hoofdinhoud

Remote service netwerk

Als een intelligente schake-ling met geïntegreerd gebrui-kers- en machinebeheer maakt het mbConnect24.net portaal van Vipa Nederland gebruik van zowel gebrui-kersaccounts voor de service engineers als mbNET accounts voor machines en applicaties. Het maakt niet uit wat voor IP-adres de provider toewijst, want de gebruiker en mbNET hebben altijd een uitgaande verbin-ding.

Dit heeft het voordeel dat de firewall aan beide zijden zo kan worden geconfigureerd, dat de verbinding van het internet in het algemeen wordt geblokkeerd. Dat betekent een hoog niveau van bescherming tegen onge-oorloofde toegang.

De dataoverdracht zelf loopt over een veilige OpenVPN verbinding. Het inloggen op mbConnect24.net gebeurt via gratis software. De toegang naar de machines (bijvoorbeeld S7 PLC’s, OP’s en industriële PC’s) gebeurt in een paar klikken.Het portal wordt gehost in een high performance computer center. Het is uitgevoerd met redundante verbindingen met 24/7 (365 dagen per jaar) IT toezicht. Zo wordt een beschikbaarheid van 99% gegarandeerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven