Ga naar hoofdinhoud

Reed relais

Pickering Electronics (ver-tegenwoordigd door Mulder-Hardenberg) breidt het assortiment reed relais uit met een nieuwe tweepolige Single-In-Line (SIL) serie 117. De serie heeft het kleinste oppervlak van de serie, namelijk 3,81 mm x 10,16 mm. Het relais is ook verkrijgbaar in een enkel-polige uitvoering en meet dan 3,81 mm x 6,86 mm. Dat is 38% respectievelijk 26% minder vlakverbruik in vergelijking met de industriestandaard van 5,08 mm 0,32 mm.

Alle modellen zijn gespecificeerd voor 100 V en 500 mA bij een schakel-vermogen van 3 W. De reed relais serie 117 is gebouwd met de SoftCentre technologie en geïntegreerde magnetische afscherming, waardoor de relais een hoge betrouwbaarheid hebben en geen magnetische interactie vertonen, ook wanneer ze dicht op elkaar zijn gepakt.

Met de nieuwe relais kunnen gebruikers de footprint minimaliseren bij productontwerpen waar de relais dicht op elkaar worden geplaatst, zonder afbreuk te doen aan betrouwbaarheid of relais prestaties. Voor systemen met lage voedingsspanningen zijn uitvoeringen met 3 V spoelspanning leverbaar.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven