Ga naar hoofdinhoud

Recorder voor data-acquisitiesysteem

De nieuwe datarecorder CX22W van Hottinger Baldwin Messtechnik (HBM) is onder-deel van het modulaire data-acquisitie systeem QuantumX dat wordt gebruikt voor het meten van mechanische, elektrische en thermische waarden.

De CX22W datarecordermodule werkt naadloos samen met een groot aantal verschillende merken en typen meetversterkers, maar de CX22W kan ook worden gebruikt voor autonome datalogging. De data-recorder kan als een zelfstandig lokaal opslagmedium voor meetdata fungeren, zonder dat er een PC aan het systeem moet worden gekoppeld.

De meettaken voor de recorder worden voor gebruik stap voor stap geconfigureerd via een aangesloten PC of draadloos via WLAN. De data kunnen daarna worden verzameld door handmatig de start/stop knop van de datalogger te bedienen of door de autostart te gebruiken. De data-acquisitie kan door intelligente triggers ook naar aanleiding van bepaalde gebeurtenissen of veranderingen worden gestart. De bediening en werking van het meetsysteem is dan geautomatiseerd.

Alle geselecteerde signalen kunnen worden bewaakt. Indien noodzakelijk kan bij bepaalde afwijkingen een alarm worden gegenereerd. Bij autonoom gebruik worden de meetwaarden inclusief de metadata in het geselecteerde dataformat en met de gewenste frequentie opgeslagen op de uitneembare CF-kaart.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven