Ga naar hoofdinhoud

Quick Tips-video over smeermiddelen

Brammer Nederland presenteert een nieuwe Quick Tips-video over de voordelen van het gebruik van smeerolie verrijkt met additieven, afgezet tegen een standaard smeermiddel.

Productspecialisten en experts geven uitleg over belangrijke onderwerpen en praktisch advies aan klanten. Deze video laat zien hoe additieven de prestaties van smeermiddelen echt verbeteren. In de vergelijkende test in de video wordt een standaard tandwielkast gebruikt met op de bodem een laag smeermiddel. Daarbij is het belangrijk dat het smeermiddel ook het bovenste tandwiel bereikt om slijtage te voorkomen.

Te zien is hoe het smeermiddel met de additieven snel naar boven ‘klimt’ en alle tandwielen smeert. Het standaard smeermiddel, dus zonder additieven, spat van de tandwielen af, ‘klimt’ niet goed en laat de bovenste componenten drooglopen. Het gebruik van smeermiddelen met additieven biedt kansen voor kostenbesparingen. Ze verminderen slijtage en verhogen de levenscyclus van tandwielen.

De Quick Tips-video’s bieden compacte informatie over alledaagse onderwerpen die organisaties binnen de industrie kunnen toepassen. Elke video is zo gemaakt, dat de informatie aansluit bij de behoefte van de betreffende doelgroep.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven