Ga naar hoofdinhoud

PXI Express Module met AC/DC-koppeling

National Instruments introduceert de NI PXIe-449x-modules, een flexibele serie modules voor dynamische signaal acquisitie (DSA) aan veel kanalen. De module biedt wissel-/gelijkspanningkoppeling voor zowel metingen met een microfoon of accelerometer en voltagemetingen van een tachometer of een ander apparaat dat wordt getest, wat ingenieurs in staat stelt één enkel apparaat te gebruiken voor al hun geluid- en trillingsmetingen.

De PXIe-449x-modules bieden naar wens acht of zestien kanalen met ieder een 24-bit analoog-naar-digitaalconverter (ADC) en een dynamisch bereik van 113 dB. Het grote dynamische bereik beperkt de achtergrondruis, waardoor het eenvoudiger wordt om zelfs de kleinste trillingen en akoestische signalen te detecteren. De PXIe-449x-modules bieden ook via software instelbare versterking die ingenieurs helpen om de versterking te configureren op ieder kanaal om de best mogelijke signaal-naar-ruisratio te verkrijgen.

Met de modules kunnen ingenieurs eenvoudig metingen van ieder type met elkaar synchroniseren en correleren aan realtime events. De modules synchroniseren met de SC Express-familie van data-acquisitiemodules, die signaalconditionering, signaalaanpassing en connectiviteit bieden die geschikt is voor het meten van temperaturen, spanning en hoge voltages. De mogelijkheid om de modules te combineren maakt het PXI-platform geschikt voor structurele testen, ontwerpvalidatie en andere dynamische testen.

De PXIe-449x-apparaten zijn ook compatibel met de NI Sound and Vibration Measurement Suite, een interactieve software suite voor het snel inlezen, analyseren en loggen van akoestische – en trillingsmetingen. De suite omvat de NI Sound and Vibration Assistant en NI LabVIEW analyse functies. Ook bevat de suite direct te gebruiken toepassingen, voor het uitvoeren van niet-destructieve testen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven