Ga naar hoofdinhoud

Protocolconverter

De Anybus Communicator CAN is een nieuwe protocol-converter van HMS Industrial Networks (vertegenwoordigd door Hescon). De gateway maakt communicatie moge-lijk tussen een industrieel apparaat en een CAN-inter-face en industriële netwer-ken als Profibus, Profinet, DeviceNet, Ethernet/IP, EtherCAT of CANopen.

De Anybus Communicator CAN is ontwikkeld om data uit te wisse-len tussen een subnetwerk, run-ning CAN en een netwerk van hoger niveau (Fieldbus of Ether-net). Hiermee kan automatiseringsapparatuur, zelfs die met een tragere CAN communicatie, worden geïntegreerd in hoge snelheid veldbus/Ethernet-netwerken zonder beperkingen op het hoogste netwerk.

Er is een veelheid van propriëtaire CAN-protocollen voor verschillende apparaten, zoals aandrijvingen, sensoren, actuatoren, mens/machine-interfaces, barcodelezers, RFID lezers en weegapparatuur. De Anybus Communicator maakt communicatie mogelijk tussen deze apparaten en hogere industriële netwerken, zoals Profibus, Profinet, DeviceNet, Ether-net/IP, EtherCAT of CANopen.

Voor de meeste Ethernet versies van de Communicator CAN heeft HMS een dual-poort switch ingebouwd, die doorlussen mogelijk maakt en de nood-zaak voor externe switches elimineert. De gateway heeft een snelle door-voertijd (niet meer dan 5 ms). Met de Anybus Communicator kan vrijwel elk automatiseringsapparaat met een eigen CAN of seriële RS232/422/485 communicatie-interface worden aangesloten op veldbus -en industriële Ethernet netwerken.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven