Ga naar hoofdinhoud

Programmeerbare regelaar

De nieuwe Invensys T2750 Programmeerbare Automation Controller (PAC) van Eurotherm biedt een kosteneffectieve oplossing voor geavanceerde procesregeling en registratie dankzij de vele opties voor redundantie. De T2750 processormodule en de I/O vormen de basis van een volledig gedistribueerd regel- en besturingssysteem voor continue analoge, logische en sequentiële regeling, in combinatie met een beveiligde dataregistratie.

Elk onderdeel van het regelsysteem kan worden ingesteld in een redundante mode inclusief ‘store and forward’ dataopslag en online herconfiguratie. De processors, voedingsmodules en I/O modules kunnen ‘hot swap’ worden uitgewisseld zonder dat de werking van het systeem wordt beïnvloed.

De LINtools configuratie- en engineeringsoftware biedt mogelijkheden voor autonome systemen of gedistribueerde systemen binnen DCS omgeving volgens IEC 61131-3. Voorverpakte applicaties voor warmtebehandeling, biowetenschappen, metaalverwerking en glasfabricage zorgen voor minder technische inspanning en snel inzetbare systemen.

De ingebouwde technologieën voldoen aan vereisten zoals FDA 21 CFR Part 11 en AMS2750E zonder extra technische ingrepen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven