Ga naar hoofdinhoud

Profinet module voor servomotoren

De Industrial Ethernet module van JVL (vertegenwoordigd door Rotero) past in de complete serie geïntegreerde servomotoren van 50 W tot 3000 W, en is een veelzijdige module die de mogelijkheid heeft om te allen tijde te worden uitgebreid met andere protocollen of nieuwere versies van hetzelfde protocol.

Vanwege de mogelijkheid tot upgraden, is de Industrial Ethernet module ook ‘toekomstbestand’, omdat nieuwe versies van de protocollen altijd zullen passen in het ontwerp. De Profinet module is voorzien van twee Ethernet aansluitingen en een ingebouwde switch, waardoor lijntopologie zonder extra hardware mogelijk is.

De Profinet module heeft een aantal LED’s, waardoor technici en operators snel een status overzicht krijgen. Er zijn ook optisch geïsoleerde digitale I/O’s ingebed in de module, zodat controle van extra sensoren zonder externe I/O-modules mogelijk is. Dit minimaliseert het aantal apparaten op het net en vermindert ook kabelkosten.

Alle aansluitingen zijn robuuste M12 connectoren geschikt voor de ruwe omstandigheden in industriële omgevingen. Bovenzien zijn alle registers in de MAC-motor toegankelijk via de Profinet verbinding, waardoor volledige controle van de motorconfiguratie en beweging mogelijk is. De Profinet module is eenvoudig te gebruiken en te configureren via vooraf gedefinieerde instellingen, en is eenvoudig te wijzigen met MacTalk application software.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven