Ga naar hoofdinhoud

Profibus repeaters

De Profibus repeaters van Murrelektronik zijn klein en compact en volledig dicht gegoten. Ze zijn IP67 (stof- en waterdicht) en kunnen worden geïnstalleerd in veeleisende machines en installaties, zonder dat er additionele bescherming maatregelen noodzakelijk zijn.

Stekerbare aansluitingen zorgen voor eenvoudige en veilige installaties. Indien noodzakelijk, kunnen bussegmenten worden gescheiden zonder de communicatie van het overige deel van het bus netwerk te beïnvloeden.

De Profibus repeater zorgt voor twee of drie galvanisch gescheiden segmenten, die op zich kan zorgen voor een hogere operationele betrouwbaarheid van de Profibus communicatie binnen machines en installaties vanwege het versterken van het signaal.

Door gebruik te maken van de Murrelektronik Profibus Repeater is het mogelijk meer soorten installaties te maken, meer dan alleen met de standaard Profibus lijn structuur. Het is nu ook mogelijk om een boom- of stervormig Profibus netwerk te maken. Dit zorgt uiteindelijk voor meer flexibiliteit in de mogelijkheden bij het bouwen van machines en installaties.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven