Ga naar hoofdinhoud

Processormodule met Quad-Core processor

De Conga-TM67 van Congatec (vertegenwoordigd door Alcom) is een nieuwe high-performance processormodule. De Type 6 Pin-out en digitaal display interfaces zorgen voor betere weergave-opties en meer bandbreedte met extra PCI Express Lanes beschikbaarheid. De nieuwe module is voorzien van de tweede generatie Intel Core processoren, zoals de Core i7-2710QE (2,1 GHz, 45 W, PGA) en de dual-core Core i5-2510E (2,5 GHz, 35 W, PGA) met tot 8 Gb high-speed dual-channel DDR3 geheugen (1333 MHz).

Type 6 Pin-out is de oplossing voor de geïmplementeerde Intel QM67 Express chipset serie en de volgende generatie chipsets. Behalve VGA en LVDS biedt het bord drie digitale displayinterfaces, die elk kunnen worden geconfigureerd voor DisplayPort (DP), HDMI of DVI. In tegenstelling tot Type 2 modules worden deze niet meer multiplexed. Type 6 biedt ook een PEG (PCI Express Graphics) poort voor verbinding met andere high-performance grafische componenten en biedt daarbij maximale displayondersteuning voor spellen en medische toepassingen.

Het belangrijkste punt van de COM Express Basic module (95 mm x 125 mm) is zijn grafische kracht. De 3D-prestaties zijn toegenomen in vergelijking met vorige Intel-generaties. De Intel HD graphics ondersteunt Clear Video Technology en DirectX Video Acceleration (DXVA) voor een snellere videoverwerking.

Dankzij de toename van de rekenkracht is de conga-TM67 een geschikte grafische kaart voor spelletjes, medische technologie, automatische en digitale signage toepassingen. De geïntegreerde video coding functie maakt real-time verwerking van binnenkomende video streams mogelijk.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven