Ga naar hoofdinhoud

Power over Ethernet switch

De industriële PoE switches van Advantech zijn IEEE802.3af compliant en voldoen tevens aan de IEEE802.3at standard (PoE+). Daarbij zijn ze geschikt voor toepassing in uiteenlopende omgevingen en een geschikte keuze voor netwerkimplementatie.

Advantech heeft toepassingsvoorbeelden waarbij de PoE switches zijn toegepast in de WiMAX basis stations van een Japans telecom bedrijf en in een Canadees video bewakingssysteem.

WiMAX Basis Stations
De compacte EKI-2525P PoE switches voorzien in vier PoE-poorten met elk 15,4 W vermogen per poort en vereenvoudigen de installatie van het netwerk. Verder beschikken ze over een compacte metalen behuizing met IP30 protectie, 3000 V DC surge EFT bescherming, 4.000 V DC ESD-bescherming en een temperatuurbereik van -10 – 60°C. Op basis van deze eigenschappen zijn de switches ook geschikt voor draadloze LAN-installaties.

Remote Video Surveillance
Het videobewaking intercom systeem in Canada maakt gebruik van industriële PoE switches om binnen het woongebied de verschillende intercom apparaten op een intelligente manier te verbinden. Deze switches zijn aangesloten op het lokale netwerk en schakelen naar het intelligente gemeentelijk management centrum. Daarbij vereenvoudigen zij het opzetten van een netwerk en maken het mogelijk audio-, video-en netwerkdiensten te integreren zonder de noodzaak van extra hoogspanningslijnen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven