Ga naar hoofdinhoud

Polymeer vormen

DuPont heeft de prestatie van de technische polymeren naar een hoger niveau getild met de introductie van Vespel SCP-5009 polymeer vormen. Het nieuwste product uit de serie is bedoeld om klanten te helpen die op zoek zijn naar uitbreiding van de levensduur van afdicht- en dragertoepassingen, vooral in niet-gesmeerde hoge frictieomgevingen door de hoge bestandheid van de polymeer tegen hitte en druk.

De belangrijkste industrieën waar Vespel SCP-5009 vormen ingrijpende processen, prestaties en metalen vervangingsvoordelen kunnen bieden, omvatten analytische instrumentatie, medische apparaten, luchtvaart, energie en material handling. Gebruikers tonen de brede toepasbaarheid van Vespel SCP-5009 in verschillende industrieën en afdichtapplicaties.

Vespel SCP-5009 vormen blijken effectief in deze kritische applicatieshapes, leveren een strakke, nauwe tolerantie in veel agressieve oplosmiddelen bij een druk boven 20 000 psi, en een hogere productiviteit van het instrument.

Vespel SCP-5009 vormen kunnen helpen om kosten te besparen en de prestaties van oplossingen te verbeteren, want ze combineren de weerstand tegen temperaturen boven 300°C, brede chemische resistentie en een laag wrijvingscoëfficiënt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven