Ga naar hoofdinhoud

PLC met geavanceerde motion

De A3200 MotionPAC van Aerotech brengt machine-besturing en geavanceerde multi-assige motion control samen in één enkele ontwik-kelomgeving, die kan bestaan uit IEC61131-3, PLCopen, .NET, AeroBasic, G-code en andere programmeertalen. Met de eenvoudig te gebruiken diagnostiek, debugging en I/O mapping tools, automatisch geheugenmanagement en offline programmasimulatie beschikt MotionPAC met zijn Global Tag Database over gemeenschappelijke tags en variabelen in alle talen.

De MotionPAC is onderdeel van de Motion Composer ontwikkelomgeving voor de op PC gebaseerde A3200 multi-as motion controller van het merk. Deze 32-assige op Windows software gebaseerde motion en machine controller omvat optionele modules voor HMI, Vision en I/O.

Ook heeft de besturing geavanceerde functies die kunnen worden gecombi-neerd met MotionPAC door een gemakkelijk te gebruiken grafische gebrui-kersinterface. Deze bevat configuratie-, status- en diagnosetools, biblio-theekbestanden en controllerniveau algoritmes. Deze kunnen bewegings- en insteltijden reduceren, machineresonantie elimineren, contoursnelheden en nauwkeurigheid verhogen, in-positie stabiliteit verbeteren en meer speciale functies voor verhoogde doorvoersnelheid en verbeterd dynamisch vermogen leveren.

Deze functies zijn voor het eerst gecombineerd met een IEC61131-3 compliant PLC, die ook helemaal kan worden geprogrammeerd met .NET.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven