Ga naar hoofdinhoud

Platform Tandwielen bezoekt Stork Gears & Services

Jos van Langh van Innogrind zal een lezing houden over het onderwerp 'Slijpbrand detectie' (foto: Stork Gears & Services).

Op 21 april 2016 a.s. organiseert het Platform Tandwielen zijn volgende bijeenkomst. Stork Gears & Services in Rotterdam opent de deuren voor leden en ook niet-leden van het Platform Tandwielen. Tijdens de bijeenkomst worden er lezingen gegeven en is er een rondleiding door de faciliteiten van het bedrijf.

De bijeenkomst start om 13.30 uur en het programma ziet er als volgt uit:

13.30 uur: Ontvangst

14.00 uur: Opening en mededelingen bestuur

14.15 uur: Lezing “Lessons learned bij overname technische bedrijven in de tandwiel branche” door Silvester Sarneel (Stork Gears & Services)

14.45 uur: Pauze

15.00 uur: Lezing “Thermische defecten bij tandwiel slijpen” door Jos van Langh (Innogrind)

16.00 uur: Rondleiding Stork Gears & Services

16.45 uur: Lezing “Invloed van oliën en emulsies op thermische beschadigingen (slijpbrand) bij de bewerking van tandwielen” door Henry van Haeff (2-S)

17.15 uur: Afsluiting met borrel en buffet

Praktische informatie

Stork Gears & Services BV is gevestigd aan de Pannerdenstraat 5 (Havennr. 2191), 3087 CH Rotterdam. Deelnemers wordt verzocht zelf veiligheidsschoenen en veiligheidsbril mee te nemen voor de rondleiding aangezien de gastheer maar beperkte voorzieningen heeft voor gasten.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden van het Platform. Voor niet-leden wordt zoals gebruikelijk een bijdrage van € 50 gevraagd, ter plaatse te voldoen aan de penningmeester. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst bij de secretaris van het platform.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven