Ga naar hoofdinhoud

Phoenix Contact reikt certificaat PLCnext Certified Engineer Associate uit

v.l.n.r. Walter van Aken (Algemeen Directeur bij Phoenix Contact), Damian Bombeeck (Technical Consultant bij Phoenix Contact) en Bert van der Linden (Program Manager Technical Education bij Phoenix Contact Academy). (foto: Phoenix Contact)

Het PLCnext Certified Engineer certificaat is een kwaliteitslabel voor software engineers die zich willen onderscheiden in de markt met hun kennis over de PLCnext Technology. Met het label bevestigen ze hun professionele expertise en meerwaarde. Damian Bombeeck, Technical Consultant bij Phoenix Contact mocht alvast het certificaat PLCnext Certified Engineer Associate in ontvangst nemen.

Met deze prestatie loopt Bombeeck voorop met zijn expertise over de PLCnext Technology. Daarnaast bevestigt hij zijn meerwaarde en is hij gekwalificeerd om de klanten van Phoenix Contact op een professionele wijze te ondersteunen. Hij heeft de opleiding PLCnext Certified Engineer Associate gevolgd bij Phoenix Contact Academy en met een proeve van bekwaamheid afgesloten. De proeve van bekwaamheid bestaat uit het ontwikkelen van een applicatie, die optimaal gebruik maakt van de unieke kenmerken van de PLCnext Technology. “Damian is het ideale voorbeeld van de toekomstige automatiseringsengineer. Hij is in staat om traditionele technologieën te combineren met moderne en innovatieve technologieën”, zegt Bert van der Linden, Program Manager Technical Education bij Phoenix Contact Academy.

PLCnext Certified Engineer certificaat

Een gecertificeerde engineer is in staat een solution-app te maken voor de PLCnext Controllers, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van het PLCnext Technology ecosysteem. Een solution-app is een real-time applicatie voor de PLCnext Controllers en bevat een mix van technologieën, zoals IEC programma’s en C++ programma’s. Daarnaast weet de engineer aan welke eisen een real-time C++ programma moet voldoen en is hij/zij in staat om de app te laten communiceren (via bijvoorbeeld OPC-UA of REST) met andere apps in de PLCnext Controller.

Damian Bombeeck (Technical Consultant bij Phoenix Contact) heeft de opleiding PLCnext Certified Engineer Associate succesvol afgerond. (foto: Phoenix Contact)

Meer informatie over het PLCnext Certified Engineer programma is hier te vinden.
Mogelijk ook interessant: Phoenix Contact maakt groeiambities waar en breidt verder uit

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven