Ga naar hoofdinhoud

PCI/104-Express interfaces voor CAN en LIN

De serie PCI-Express CAN-interfaces van IXXAT (vertegenwoordigd door TwinComm) is uitgebreid met de CAN-IB130/PCIe en CAN-IB230/PCIe. Het gaat hier om twee PCI/104-Express kaarten die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in compacte industriële computers en mobiele systemen. Zowel binnen de industrie als de automotive.

De CAN-IB130/PCIe is een budgetvriendelijk passieve uitvoering zonder eigen microcontroller. De actieve versie CAN-IB230/PCIe is voorzien van een krachtige 32 bit microcontroller en geschikt voor toepassingen die hoge eisen stellen aan data verwerking. Er zijn bijvoorbeeld maximaal vier CAN-kanalen op 1 Mb/sec en 100% busbelasting realtime af te handelen.

Verschillende uitvoeringen
De PCI/104-Express kaarten zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen met maximaal vier CAN-interfaces of een optionele schakelbare high-/low speed CAN-interface en LIN-interface. Alle bus-interfaces zijn standaard galvanisch gescheiden. Naar wens is het aantal CAN-kanalen verder uit te breiden door meer kaarten in één PC te plaatsen.

Voor aansluiting vanuit de PC levert het bedrijf de kaart met een VCI-driver voor Windows. Daarnaast zijn er drivers voor de realtime omgevingen RTX, InTime en Linux beschikbaar.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven