Ga naar hoofdinhoud

PCI Express insteekkaart

De DIO-16-LPCIe low profile PCI Express digital I/O interface adapterkaart van Sealevel (vertegenwoordigd door Telerex Nederland) levert acht optisch geïsoleerde digitale inputs en acht digitale Reed relay outputs. Deze zijn geschikt voor het controleren van talloze toepassingen. Sealevel PCIe seriële en digitale I/O kaarten zijn conform PCI Express X1 en werken in ieder PCIe slot.

Omdat de software voor standaard PCI kaarten ook bij deze PCI Express kaarten werkt, is de volgende stap naar deze volgende generatie bussen eenvoudig uit te voeren.

De geïsoleerde, niet gepolariseerde inputs op de DIO-16-LPCIe zijn ingesteld op 3-30 V gelijkspanning en beschermen de PC en andere gevoelige apparatuur tegen piekspanningen en aardlussen. De uitgangen bieden kwalitatief hoogwaardige, duurzame droge contacten die schakelbaar zijn tot 500 mA.

De Reed relays zijn normally open & close indien geactiveerd. Door de Sealevel software drivers, die gebruik maken van Microsoft Windows operating systeem, is installatie en gebruik eenvoudig.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven