Ga naar hoofdinhoud

PC/104-Plus CPU-module

De PC/104-Plus CPU-module van BESD gebruikt minder dan 4 W en werkt zonder ventilator. Daarnaast biedt de CPU-1440 computer ISA x86 compatibiliteit voor nieuwe en bestaande DOS applicaties. Maar de PC/104-Plus computerkaart is ook geschikt voor Linux en Windows-CE operating systemen.

De flexibiliteit en prestaties van de CPU-1440 maken de embedded com-puter geschikt voor toepassingen waarbij een robuuste constructie en een hoge betrouwbaarheid bij werktemperaturen van -40°C tot +70°C van belang is. Het RAM- en Flash-geheugen zijn daarom ook op de kaart gesoldeerd.

Behalve de kleine vormfactor (97 mm x 100 mm) biedt de kaart veel uitbreidingsmogelijkheden via de PC/104 en PC/104-Plus bus met ISA-ondersteuning. Hierdoor is het een platform voor toepassingen waarbij robuustheid en betrouwbaarheid een must zijn, zoals machinebesturingen, POS- en MMI-systemen, industriële gateways etcetera.

De ontwikkelkits bieden een kant en klare ontwikkelomgeving met voor-geïnstalleerde besturingssystemen en stuurprogramma’s. Met de CPU-1440 ontwikkelkit (met CPU-1440 computer, ‘break out board’ met standaard interface aansluitingen, pre-ported besturingssysteem (DOS, Linux of WinCE) en optioneel een geïntegreerd display) kan gebruiker direct be-ginnen met de applicatieontwikkeling.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven